Irány Toszkána!
Olvass a gyönyörű olasz régióról! Városokról, tájakról, kalandokról.
Bringázni jó!
Egy igazán friss útikönyv! Ha már unod a nagy Balaton-kerülő bringakörutat, mutatunk 25 új túrát a tó környékén!

Kedves leendő szerzők!

A szerzői kiadásról rengeteg negatív információ kering az interneten, sokan egyenesen odáig mennek, hogy „csapdának” nevezik.

Ennek oka egyrészt a tájékozatlanság, valamint az, hogy valóban léteznek olyan magánkiadással foglalkozó cégek, amelyek szerkesztetlenül, rossz minőségben adják ki a szerző kéziratát, amely a későbbiekben valóban megnehezíti a továbblépést, további könyvek kiadását.

Ezért célunk, hogy korrekt információkkal segítsük leendő szerzőink döntését abban, milyen kiadási formát válasszanak.

Kiadónk nem csupán a könyv papíralapon való megjelentetésével foglalkozik, szerkesztőink minden esetben grafikussal, és korrektorral való összehangolt munka során igyekeznek az adott kéziratot a lehető legjobb, leginkább piacképes, leginkább értékekkel bíró formájába alakítani.

A cél közös a szerzővel: minél nagyszerűbb könyvet alkotni.

 

Miért érdemes a Kalliopé Kiadót választani?

­– A ráfordított összegért cserébe jóval magasabb jutalékkal tudunk szolgálni, mint a klasszikus könyvkiadók.

– Szakértő szerkesztői csapat áll minden új kiadványunk mögött.

– Profi grafikusainkkal szoros együttműködésben készül kiadványaink arculata.

– Szerzőink között gépészmérnök, pincér és teljesállású édesanya is szerepel – gyakorlottak vagyunk a közös munkában számos különleges embertípussal, Veled is meg fogjuk találni a közös hangot.

– Végső soron a döntés a Te kezedben lesz, de mindenképpen egy olyan hozzáértő csapat fog mögötted és a könyved mögött állni, amely nélkülözhetetlen.

 

A Kalliopé Kiadó 2019-ben megújul – és ennek a folyamatnak akár már Te is részese lehetsz!

Ha érdekel a szerzői kiadás, árajánlatot szeretnél kérni, vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban, írj a konyv@kalliopekiado.hu e-mailcímre.

 

A megújuló Kalliopé olyan szerzőket keres, akik valami újat, valami izgalmasat tudnak – könnyen lehet, hogy ez pont Te vagy!

 

 
Kedves Olvasóink!

A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól nem fogadunk netes rendeléseket, a könyvek kiszállítását bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Megértéseteket köszönjük, mindenki vigyázzon magára és a másikra!

A Kalliopé Kiadó csapata

Ismerjétek meg Renáta W. Müllert, a TestVér című könyv szerzőjét, akivel személyesen is találkozhattok a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál első napján (április 19-én), ahol dedikálja a könyvét.