Irány Toszkána!
Olvass a gyönyörű olasz régióról! Városokról, tájakról, kalandokról.
Bringázni jó!
Egy igazán friss útikönyv! Ha már unod a nagy Balaton-kerülő bringakörutat, mutatunk 25 új túrát a tó környékén!
 
Gáspár Enikő
A kulcs
Önismereti könyv 2990 helyett 2392 Ft
"Ez a kis könyv egy útravaló, egy kulcs a boldog élethez.
Összefoglalja mindazt, amin átmehet egy nő, egy édesanya az élete során: a nehézségeket, a küzdeni akarást, a talpra állást és végül a győzelmet.
Gáspár Enikő, a szerzőnő az első számomra olyan hiteles ember, aki végre nem félt ezzel a könyvvel feltárni azokat a problémákat, amiket mi nők sokszor tabuként kezelünk, hiszen félünk, mi lesz, ha a nagyvilág számára kiderül. Hiteles személye magával ragadja az embert, maximálisan lehet azonosulni az írásaival, erőt lehet gyűjteni belőlük.
Ha elsajátítod a könyvben lévő útmutatásait, bizton állíthatom, hogy bármikor, ha nehézségbe ütközöl, fogod tudni az onnan kivezető utat.
Ajánlom ezt a könyvet annak, aki többet szeretne megtudni magáról, aki szeretné végre tisztán látni a világot, aki szeretne többet adni magából a családjának, és aki úgy érzi, hogy végre készen áll a pozitív gondolkodás alapjainak elsajátítására, legyen leendő anyuka, kismama, édesanya, nagymama vagy apuka."
Albert-Merétey Bernadett
Kalandregény
 
Szép Zsolt
Kárpát Walzer
Felnőttmese a szerző saját illusztrációival!
25% kedvezmény! 4680 Ft helyett most csupán 3500 Ft!
Osztrák-Magyar Monarchia, Budapest, 1873 ősze.

Körmöczi Zsuzsanna, a nevelőnő enged egy baráti kérésnek, hogy egy rejtélyes metronómot eljuttasson Fiumébe. Távoli rokonait kísérve nekivág a veszélytelennek tűnő útnak az Adriai-tengerhez, azonban már a vasúti szerelvényen lecsap rá a földöntúli iszonyat, és a puszta életéért kénytelen küzdeni. A metronóm ingája gyorsulni kezd az elszabadult gőzvonaton, és lassan már nem is maga a tárgy, hanem a világ sorsa a tét.
Szépirodalom
 
Duma László
vissza2padlógáz
novelláskötet
3990 Ft helyett 3500 Ft!
vissza2padlógáz
Vagy fék1előre?
 
Mit érez egy férfi, ha a sportmotorját robogóra kell cserélnie? Hányféle életet élhet le a Békuci becenévre hallgató kis piros csoda? Mitévő lesz a kommentátor, ha el kell hagynia az autóversenyek világát? Miben hasonlítanak egymásra a nők és az autók? És a dodzsem meg a kukásautó?  Tömegközlekedés vagy luxusautó? Fiatalít-e a sportkocsi? 
A szerző bemutatkozó kötetében az életünket átszövő járműveken keresztül mesél nekünk emberi sorsokról, találkozásokról, döntésekről, ráébredésekről. A friss hangvételű, párperces novellákat grafikák egészítik ki.
 
Mindenkinek ajánljuk, aki látott már repülőt, hallott a villamosról vagy ült már autóban.
 
Könyvkabát
Kisméretű, autós könyvkabát
több minta elérhető
Megrendelésnél a megjegyzés részhez kell beírni a kiválasztott mintát.
Romantikus
 
Renáta W. Müller
TestVér 2.
Romantikus-erotikus regény
25% kedvezmény! 3980 Ft helyett 2985 Ft!
A nagysikerű TestVér folytatása végre elérhető!
 
Könyvkabát
Nagyméretű, limitált mennyiségű könyvkabát
Kérjük, hogy a megrendelésnél a megjegyzés részhez írják be a kiválasztott mintát.
 
Könyvkabát
Kisméretű, teás könyvkabát
 
Könyvkabát
Kisméretű, pillangós könyvkabát
 
Könyvkabát
Kisméretű, motoros-kutyás könyvkabát
Misztikus
 
Alan Dave Darel
A Rothadó Hold fiai
Fantasy könyv
25% kedvezmény! 3850 Ft helyett 2890 Ft
Csak megnéztem még egyszer - hadarta Haragvó Villám. Vörös Szem még mindig nem szólt. - A hullát - folytatta nagy sokára testvére. - Meg akartam érteni.
- Mit? -kérdezte Vörös Szem.
- Azt, hogy miért mi lettünk kvazárok. Miért vagyunk méltóbbak az istenek kegyeire, mint ők, az áldozatok? Miben különbözünk tőlük?
- Na, miben?
- Semmiben - mondta Haragvó Villám letörten.
- Tévedsz - nevetett Vörös Szem. - Az istenek és Fekete Hold nem véletlenül választottak ki épp minket. Az istenek tudják, hogy ki az, aki megérdemli, hogy vadász legyen, és ki az, aki nem. A legjobbnak tartanak minket. Arról álmodoztunk egész életünkben, hogy az istenek a kegyeikbe fogadjanak. Ez volt a leghőbb vágyad. És nekem is. Most megkaptuk. Az istenek kvazárokká emeltek mindkettőnket, hogy a parancsaikat teljesítsük. Halhatatlanok lettünk. És mit kell tennünk cserébe? Szinte semmit. Vadászok vagyunk, azok voltunk eddig is.
A kvazárok lélekvadászok. Egyetlen szent célt követnek: az istenek és Isten akaratát. Csekély ár ez a halhatatlanságért.
A hitükért vívott évezredes harcbanIsten követői nem támaszkodhatnak másra, csakisaz Égbe vetett feltétlen bizalomra. Ha e bizalom meginog, a gonosz elszabadul és egyetlen kérdés lesz az úr, Holdanya könnyes arca alatt: ki szűnt meg előbb embernek lenni?
 
Könyvkabát
Nagyméretű, limitált mennyiségű kígyómintás könyvkabát
Erotikus
 
Renáta W. Müller
TestVÉR
Erotikus regény
30%-os kedvezmény! 3480 Ft helyett 2436 Ft
Egyszer olvastam egy idézetet: A sors gondoskodik róla, hogy ki lépjen az életedbe, te pedig eldöntheted, hogy ki maradjon… Baromság! Én határozottan úgy érzem, hogy velem a végzet gonosz játékot űz.
Misztikus
 
Darena Salyaz
Újévi akció! Vedd meg féláron a Sötét vihar sorozatot!
Misztikus történetek
7440 helyett 3720 Ft
Ismerkedj meg Sara és az ikrek, Robin és Ray történetével.

Sötétség sűrűsödik egy montanai kisváros felett. A fiatal Sara visszaköltözik egykori házukba, és már másnap felfigyel egy tökéletes szépségű, különc ikerpárra: Robin és Ray élete csupa titok és fájdalom. Nem értik, miért mások, mint a többiek. Nem értik, miféle hatalom, ami Robint fogva tartja...
Misztikus
 
Darena Salyaz
Árnyék / Sötét vihar sorozat 1.
Misztikus történetek
60% Kedvezmény: 2480 Ft helyett 992 Ft
Sötétség sűrűsödik egy montanai kisváros felett. A fiatal Sara visszaköltözik egykori házukba, és már másnap felfigyel egy tökéletes szépségű, különc ikerpárra: Robin és Ray élete csupa titok és fájdalom. Nem értik, miért mások, mint a többiek. Nem értik, miféle hatalom, ami Robint fogva tartja...
Misztikus
 
Darena Salyaz
Sejtelmes fény / Sötét vihar sorozat 2.
Misztikus történetek
40% KEDVEZMÉNY: 2480 Ft helyett 1480 Ft
Darena Salyaz könyve ismét a rejtelmek mezejére kalauzol bennünket. Misztikus történések, harcok és kudarcok, szerelem és győzelem - mindezek fordulatosan kavarognak az írónő új, az előző kötet sikereit is felülműlni igyekvő könyvében.
Misztikus
 
Darena Salyaz
Mennydörgés / Sötét vihar sorozat 3.
Misztikus történetek
20% KEDVEZMÉNY: 2480 Ft helyett 1980 Ft
Sara és Robin, a regény főszereplői ideiglenes nyugalomra leltek. Fáradságos küzdelemben győzelmet arattak az ártók felett, békéjük azonban múlandó. A sötétség katonái ugyan meggyengültek, s szétszóródtak a világban, ám egy ismeretlen vezér újraegyesíti őket. Egy vezér, kinek gyűlölete ezer fokon ég, s egyetlen cél vezeti: legyőzni Robint, s ezzel szabadjára engedni a gonoszt a világban.
Pokoli versenyfutás kezdődik a hatalomért, fájdalom és szenvedés kíséri a felek lépteit.
Romantikus
 
Mail Karolin
A medál titka
Romantikus történetek sorozat
Újévi akció! 2990 Ft helyett 1495 Ft
A történet a 60-as években veszi kezdetét a gyönyörű Bakony egy apró falujában. Két fiatal tanító, Andrea és Máté szerelme bontakozik ki, amelyet azonban rövidesen szétszakít az élet. Miközben a kalandok olyan mesés helyszíneken zajlanak, mint Tihany, vagy épp maga a Balaton, az Olvasó betekintést nyerhet a falusi emberek életébe, a paraszti gondolkodásba. A történet bővelkedik a tiszta emberi kapcsolatokban, igaz barátságban és szeretetben, ám nem nélkülözi az ármányt, a csalódást és a tragédiát sem.Romantikus
 
Mail Karolin
Taktikából jeles
Romantikus történetek sorozat
Újévi akció! 2990 Ft helyett 1495 Ft
Fiatalos, bohém történet.
Két baráti házaspár élete, amelyeknek a hölgytagjai nem félnek párt váltani, akiket magával sodor a mai kor nyitott, pörgős világa, és eddig csak vágyott varázsa. Vágy a szebb és jobb élet után, vágy a gondtalan boldogság után, epekedés a másikért, az eddig ismeretlenért, valami újért. Két barátnő, Kinga és Bea élete, szinte párhuzamosan, hasonló bonyodalmakkal gazdagodik.
Egy titokzatos férfi, Krisztián kettős élete és különös szenvedélye. Gabi, a rejtélyes barát, aki egy különleges, általa elvarázsolt birodalomba repíti a férfit, emellett egy ritka művészeti ág világába: az ikonfestészet rabjává válnak ketten együtt, bűnösen és szenvedélyesen.
A szálak kusza bonyodalma, a történet kacskaringós fonala egyik rejtélyből a másikba kapcsolódik.
A hazug és csaló, nőket szédítő szépfiú, aki a hiszékeny, gazdag és csinos nőkre veti ki a hálóját. Vajon megkapja-e a neki járó leckét a sorstól? Netán büntetlenül megússza vétkeit? Vagy vár rá még egy esély a jómódra? Illetve taktikából újra jelesre vizsgázik?
Mindez kiderül a történetből, ami szórakoztató kikapcsolódást ígér a kedves OLVASÓNAK.
A huszonegyedik század regénye, nem mindennapi szereplőkkel.
Erotikus
 
April Scott-Monday
Kényszeress
Erotikus regény
Újévi akció! 3190 Ft helyett 1595 Ft
A szerző ajánlata 1 adag szórakozáshoz (kizárólag felnőttek számára):

Előétel:
Ropogós erotika
Frissen facsart humor
Forró szerelem (nem felmelegítve)

Főfogás:
Némi utazás
Hatalmas szenvedély
Hosszúra nyújtott vágyakozás
Nagy adag csalódás, könnycseppekkel dinsztelve
Késhegynyi krimi

Desszert:
Csipetnyi teljes kiőrlésű ármány
Jókora meglepetés

Felhasznált fűszerek:
Perverzió
Trágárság

Tálalási javaslat:
A fogásokat alapos kézmosás után helyezzük tűzzománc tálkákba, majd lehetőleg egy Tiffany lámpa fényénél falatozzuk el.

Fogyasztható a nap bármely szakában, tetszőleges mennyiségben, nemtől függetlenül.

Szervírozva 412 oldalon.
Erotikus
 
Adriana Motta
Swinger
Erotikus regény
Újévi akció! 3680 Ft helyett 1840 Ft
Mit tehetsz, ha nők tucatjai simogatták, csókolták a tested minden tájékát, de rálelsz a lányra, akit nem akarsz elveszíteni? Mit tehetsz, ha nem mondasz le különleges szexuális szokásaidról, kedvesed azonban nem lépte át a hagyományos szex határait? Életed nem lehet teljes sem a lány nélkül, sem múltad változatos hancúrjai nélkül.

Erotikus
 
Adriana Motta
Swinger - Viki naplója
Erotikus regény
Újévi akció! 1680 Ft helyett 840 Ft
Sziasztok, Viki vagyok!

Sorsszerű volt, hogy Zsolttal felforgassuk egymás életét. A Swingerből megismerhetted, miképp hullámoztak az események láncszemei – s miképp forrtak szenvedéllyé. Zsolttal találkozhattunk azon a bizonyos fogadáson, ám képzeletemben felmerült egy másik forgatókönyv. Már a felütés bizsergető: huszonnyolc napig összezárva egy idegen szexlovaggal, idegen lakásban…

Az eseményekről napról napra írtam a blogomban: www.swingerkonyv.blogspot.com

Rövid, tomboló fejezet az életemből, amely könyvem lapjain keresztül is megéget! Előző, kendőzetlen kötetemben, a Swingerben a chilit használtam fűszerként Zsolttal folytatott buja éjszakáink megéneklésére, most wasabira készülj! Kizárólag az erotika rajongói lapozzanak bele!

Viki
Útleírás
 
Jeney Zoltán
Róma és Nápoly
Útikönyv, gyönyörű fotókkal kedvezményes áron
Római nápolyi

Amikor meglátjuk a táblát: Benvenuti a Roma, tudjuk, hogy hazaérkeztünk. Itthon vagyunk, pedig nem itt születtünk. Itt „csak” a világ született, innen indul minden út és azt is tudjuk már, hogy az összes ide vezet. Róma nélkül nem lehet kerek a világ, nélküle nincs múltunk, nincsen jelenünk, de a jövőnk is erősen megkérdőjelezhető. Nápoly pedig maga a megtestesült sztereotípia, mégis az örök ismeretlen, meghódításra váró szeszélyes nő, efelől kétségünk ne legyen.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
BALATON - Új utak, friss élmények
Útikönyv, gyönyörű fotókkal
3480 Ft helyett 2480 Ft
A szerző új útikönyvvel jelentkezett, mely hasonlóan szórakoztató, ismeret- és ötletanyaggal rakott, mint előző, Toszkána – Utazik a család című slágerkötete.

„Helló Kedves Olvasó!

Bebarangoltam a Balatont. Hol gyerekekkel, hol barátokkal. Betértünk patinás éttermekbe és időrágta büfékbe. Kóstoltunk sajtos lángost és harcsa mellett kacsamellet, kortyoltunk jóféle szörpöket és közeli dűlők borait. Feltérképeztük a régió erdeit, játszóterek ezreit, kalandpályákat, állatparkokat, múzeumokat – számolatlanul. Napoztunk zsongó strandokon, barlangokba ereszkedtünk, és másztunk hegyre, dombra, lombra, tóra néző kilátóra..."

Kattints a részletekért!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
BALATON BRINGÁVAL - új utak, friss élmények
Útikönyv, gyönyörű fotókkal
3980 Ft helyett 2980 Ft
25 túra a Balatonnál - nem a tókerülő bringaúton, de azt érintve. Tekertünk a Keszthelyi-hegységnél, a Káli-medencében, a keletre eső kis falvakon át, Badacsony majrés lejtőin, a Somogy lankáin, a Kis-Balatonnál... Megnéztünk néhény közbeeső sziklát, múzeumot, erdőt és mezőt, kilátót és kikötőt. Teszteltünk hoteleket, éttermeket, pincészeteket. Mindezt humorral, izgalmakkal, személyes hangvétellel, részletes térképekkel és gyönyörű fotókkal tálalva fogyaszthatod, kedves olvasó! Kattints a részletekért!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Balaton100 - minőségi élmények
Útikönyv 100 remek balatoni helyszín bemutatásával
Helló Kedves Olvasó!

100 minőségi szolgáltató: vendéglők, hotelek, állatparkok, fesztiválok.
Ajánlatok, ötletek, inspiráció - címekkel, fotókkal.

Járd végig valamennyit!
Irány a Balaton!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Balaton JETZT (német nyelvű)
Német nyelvű útikönyv
3980 Ft helyett 2980 Ft
Hallo, liebe Leser!
Der Balaton ist bunter und prickelnder, als Du Dir das vorstellen kannst. In diesem Buch werden viele Restaurants, Hotels, Museen, Parks, Naturschönheiten ausführlich vorgestellt.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Székesfehérvár és a Velencei-tó
Látnivalók, programok, élmények
Friss útikönyvünkkel Székesfehérvárra szeretnénk csábítani. Bemutatunk ezernyi látnivalót: új szemléletű múzeumokat, hívogató éttermeket, cukrászdákat, hoteleket, fess képtárakat, katonai parkot, skanzent, csillagvizsgálót, és több tucat kulturális és sporteseményt.

- 288 színes oldal
- térképek Fejér megyéről, Székesfehérvárról, a Velencei-tóról
- formalakkozott, cérnafűzött borító
- szép és tartós kivitel
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Óceánok szolgája, avagy luxushajón dolgoztam
Útleírás, élménybeszámoló (második, javított kiadás)
Élménybeszámoló, kalandregény, és útleírás egyben. A szerző főiskolai tanulmányait időlegesen megszakítva egy tizennégy emeletes luxushajón dolgozott felszolgálóként, körbehajózta a fél világot, tengernyi élményt gyűjtött, s mindezeket roppant olvasmányos stílusban papírra vetette.

Megjelent: az Arión Kiadó gondozásában.
Szakkönyv
 
Csiszér Tamás - Zsiga Henrik
ShopDesign
Gyönyörű album, rengeteg fotóval
4580 Ft helyett 3480 Ft
Inspirációt adni – mindössze ennyi a célunk. Bemutatunk 23 üzletet a mindennapokból: zsongó ételudvartól az exkuzív óraszalonig, a sarki hentes tiszta boltjától a parázsló szoláriumig. Olyan üzleteket emeltünk a könyvbe, amelyek jól példázzák, miként járhat kéz a kézben praktika és jó küllem.
Kalandregény
 
Zsiga Henrik
Atmosz
Kalandregény
2390 Ft helyett 980 Ft
Eggo Moralli, alias Zsiga Henrik

Scifi, társadalomkritika

A korajövőben egy speciális hatóság felügyeli a emberi faj tisztaságát. A hatóság azokat az embereket, akikben több a mesterséges szerv, végtag, mint az eredeti, a távolba száműzi, még akkor is, ha mindössze egyszerű baleset a átültetések oka. A távol pedig nem más, mint Atmosz, amely összekapcsolódó telepek sokasága a Föld külső légterében.
Jegg Kifou ezredes, a hatóság munkatársa maga is baleset áldozata lesz, és tetemes mennyiségű mesterséges beültetésben részesül. Döntenie kell: vagy a siralmas vég az égre emelt pokolban, ahol a száműzöttek saját, ismeretlen birodalmukban élnek a hírhedt Axonoss tábornok vezérletével, vagy a menekülés. Jegg utóbbit választja, és küzdelmes, egyre több rejtelmet szülő vándorlása kezdetét veszi.
A hajsza meghökkentő fordulatokat, álnok barátokat, meglepő helyszíneket tartogat. Mindeközben egy párhuzamos szálán két férfi elegyedik különös párbeszédbe – az emberiséget, társadalmunkat, múltunkat és jövőnket új, eleddig felfedezetlen szemszögből megvilágítva.
A cselekmény folyásával Jegg Kifou ezredes mind kevesebbet ért a körülötte zajló eseményekből, a szálak egyre gubancolódnak. Főhősünk, bár rövid időre szabadulni bír a hatóság szeme elől, végül feladja terveit, s épp átadná magát elrendelt sorsának, a borzalmas száműzetésnek, amikor egyetlen apró, alig észrevehető mozzanat a feje tetejére állítja mind Jegg Kifou, mind az Olvasó elképzeléseit.
Főhősünk az utolsó pillanatban magához veheti az események mögött búvó brilliáns valóságot, értelmet nyer valamennyi magyarázat nélkül maradt jelenet, menekülésének történései egybeforrnak a két férfi párbeszédével, s kibontakozik a kötet valódi mondanivalója.
Kalandregény
 
Andrew Neal
Társadalmi evolúció
Ütős scifi, csípős társadalomkritikával
20% KEDVEZMÉNY: 2980 Ft helyett 2380 Ft
A távoli jövőben az Univerzum intelligens fajai szövetségbe tömörülnek. Az egykoron oly dícső emberiség immáron csupán védett fajként, állatok módjára él, múltja a mítoszok világába veszett...
Kalandregény
 
Zsiga Henrik
Végül magad maradsz
Meglelni az emberiség feltáratlan titkát, a legnagyobbat, mi valaha létezett - mindezt vér, rejtelmek, fordulatok közepette.
3480 FT HELYETT 2480 FT
Ősi üzenet bukkan fel Peru mélyén, Machu Picchu falai közt. A kőbe vésett jelek eredete ismeretlen, tartalma megfejtetlen. A kutatásba a Pannonhalmi Apátság is bekapcsolódik, és Alexet, a magyar történészt kérik fel a rejtély tanulmányozására. A főszereplő Peruba utazik, és döbbenten fedezi fel, hogy a különös, az idők távolából küldött üzenet újabb állomásra vezeti őt: Kambodzsába, Angkorvat misztikus világába...
Gyerekkönyv
 
Zsiga Henrik
ABC-ben
Betűtanító könyv zenés CD-vel
2880 Ft helyett 1980 Ft
A könyv játékosan segíti a gyerekeket a betűk tanulásában. Minden betűhöz külön oldal tartozik. Játékos, vidám, ritmusos; a gyerekek könnyen megjegyzik, könnyedén visszamondják, s mindeközben megtanulják a betűket. A könyv anyaga irodalmi stílusú, választékos. Kiválóan alkalmas gyerekelőadások anyagául. CD-melléklet: a kötet tartalma megzenésítve!

illusztrálta: Bodogán Péter
Gyerekkönyv
 
Zsiga Henrik
Igaz mesék a magyar történelemből
Mesekönyv, valódi történelmi események alapján
2680 Ft helyett 2280 Ft
7 szép mese, melyek a magyar történelem megtörtént, ám kevésbé ismert, izgalmas eseményeit dolgozzák fel. A mesék cselekményükben, stílusukban, nyelvezetükben visszanyúlnak a népmesékhez. Anya és Apa sem marad ismeret nélkül: minden mesét az egykori történelmi esemény rövid összefoglalója követ. Gévai Csilla művészi rajzai tovább színesítik a gyerekek számára lebilincselő történeteket.
Kedves Olvasóink!

A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól nem fogadunk netes rendeléseket, a könyvek kiszállítását bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Megértéseteket köszönjük, mindenki vigyázzon magára és a másikra!

A Kalliopé Kiadó csapata

Ismerjétek meg Renáta W. Müllert, a TestVér című könyv szerzőjét, akivel személyesen is találkozhattok a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál első napján (április 19-én), ahol dedikálja a könyvét.